21.11.2015

Подорож до Львова



Який відпочинок може бути ще кращим, аніж той, коли осіннього погожого дня сісти на поїзд і вирушити до міста Лева...
 Саме цей маршрут ми і обрали разом з моїми дев
ятикласниками.      Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з Львівським театром опери та балету ім. Соломії Крушельницької, який входить до переліку найгарніших театрів Європи, відвідали греко – католицьку церкву Преображенія Господнього, побували на площі Ринок – центральний, площі міста, яка з давніх–давен  і до сьогодні служить  місцем вирішення найважливіших питань; піднялися, подолавши близько 400 східців, на львівську ратушу з якої мали змогу оглянути увесь Львів; почули безліч легенд Бернардинського монастиря.
   Та найбільше дев'ятикласників вразили львівські підземелля, з якими ознайомилися наступного дня, особливо найстаріші підземелля Львова, що знаходяться у підвалах колишнього домініканського монастиря і відносяться до ХІІІ ст. Не залишилось байдужих після відвідин аптеки–музею, яка також знаходиться в підземеллі і так само пронизана духом містики.
     Львівська кава, майстерня шоколаду, пряників, карамелі – все це невід'ємні атрибути Львова, і ми вирішили ними скористатися.
     Задоволені, радісні, усміхнені, з морем позитивних емоцій повернулися додому, сказавши на прощання: "До нових зустрічей, Львове!"




2 комментария:

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. Бесплатные Образовательные Сайты
    http://aztekium.pl

    ОтветитьУдалить