05.11.2018

ЕКСКУРСІЯ  В М. ГОРІШНІ ПЛАВНІ

З користю та морем позитивних вражень провели осінні канікули учні 5 - А класу, адже разом із вчителями Деркач Л.С. та Деркач С. В. здійснили чудову екскурсію до надзвичайно гарного та молодого міста Полтавської області Горішні Плавні.
У більшій мірі цікавість екскурсії залежить від екскурсовода. І тут нам неабияк звезло, бо проводив її справжній фанат своєї справи Микола Павлович Стахів. Сказати, що на екскурсії було цікаво - це нічого не сказати, адже вона пройшла весело, емоційно, креативно, нестандартно і т.д. Найбільше захоплення у п'ятикласників викликав великий кар'єр, дуже схожий на Гранд каньйон в США та велика гірська техніка, яку ми побачили на території Полтавського ГЗК. Самостійний пошук різних корисних копалин викликав в учнів неабиякий інтерес, ще б пак, знаходили, навіть,  золото. А потім, незважаючи на  осінню погоду, катання на паромі по Дніпру. І ми зовсім не померзли, бо по дорозі годували чайок, самі виступали в ролі капітана, вели екскурсію по рупору, а ще відвідали острів Слави, де в роки Великої Вітчизняної війни йшли запеклі бої. 
Наступним нашим пунктом приземлення став Кременчук, зокрема, його льодникова арена "Айсберг", на якій ми з величезним задоволенням покаталися на ковзанах.  А на закінчення - "МАКДОНАЛЬС". Заморені, але задоволені на всі 100 %, повернулися додому з величезною кількістю позитивних емоцій і словами, які сказали на прощання нашому екскурсоводу " МИ ВСЕ ЗМОЖЕМО"!!!







 

Комментариев нет:

Отправить комментарий