23.10.2019

РЕАЛІЗАЦІЯ ЕЛЕМЕНТІВ STEM-ОСВІТИ + ВІДПОЧИНОК

З метою реалізації програми "Я- дослідник", а також впровадження елементів STEM- освіти у освітній процес, учні 6-А класу разом із вчителями Деркач Л.С. та Деркач С.В. здійснили захопллюючу подорож до Музею популярної науки і техніки «Експериментаніум»!  

Саме тут ми перевіряли  електропровідність різних предметів, запускали хмару під стелю, малювали візерунок маятником. А ще посиділи за кермом справжньої пожежної машини, розібрали модель людини на запчастини. 

 Постійна експозиція Музею «Експериментаніум» налічує більше 300 інтерактивних експонатів і присвячена механіці, оптиці, електриці, магнетизму і акустиці. Окрім цього,  є анатомічний відділ, відділи «Таємниці води», «Новітні технології» та оновлена експозиція “Механіка да Вінчі”. Також у Музеї ми ознайомилися із оптичними ілюзіями, головоломками, лазерними і дзеркальними лабіринтами.
У музеї ми мали унікальну можливість відвідати наукове «Тесла шоу», на якому  проводять експерименти з електрикою!
На «Тесла шоу» ми дізналися:
– що таке струм і як утворюються блискавки;
– чому при розчісуванні волосся стає дибки;
– як впіймати плазмові промені;
– як заряджають свої мечі джедаї!
А ще – побачили:
прообраз зброї майбутнього із фантастичних фільмів – гармату Гауса;
таємничий винахід Ніколи Тесли;
спалахи величезних електричних дуг, які створювали музику.
Незабутні враження залишились і від екскурсії на кондитерську фабрику " Рошен", де учні відвідали виробничий цех і на власні очі побачили процес виробництва смачнючого шоколаду, а у відділі пакування створили упаковку для шоколаду за власним бажанням. 
Море емоцій і позитивних вражень ми забрали із собою додому, і звичайно, надію на те, що наші учні, то майбутні інженери, техніки, винахідники.






Комментариев нет:

Отправить комментарий