08.02.2021

   ІНЖЕНЕРНИЙ -2021


Найактуальнішим питанням для педагогів постає мотивація учнів до пізнавальної діяльності. Як зацікавити вихованців? Які методи та форми роботи обрати, для того, щоб діти проявили ініціативу? Все дуже просто - діти будь-якого віку люблять наукові експерименти. Їх спрага до різноманітних дослідів безмежна!

Інженерний тиждень — проєкт для учнів, покликаний зацікавити учнів наукою і дати їм поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.
Інженерія — це бульбашки у шоколаді та американські гірки, лікування складних хвороб та підкорення космосу — процес, під час якого теоретична наука набуває практичного застосування.
Саме інженерія робить наше життя таким, як воно є.
Фізичний кабінет нашого ліцею цього тижня перетворився на справжній експериментальний майданчик. Учні 7-их  класів конструювали МАХОЛІТ і змагалися у дальності його польоту, а профільна група 11-их класів виготовляли ПРУЖНУ РАКЕТУ і також вимірювали дальність польоту.
Восьмикласники створювали СУПЕРКАРТ та перевіряли принцип його дії, а дев'ятикласники проектували ВІТРЯК. ПАПЕРОВА СЛІНКІ - іграшка, яка поєднувала геометрію із пружністю, стала логічним завершенням ІНЖЕНЕРНОГО 2021.
І вчителі, і учні, вже з нетерпінням чекають на зустріч у 2022, тому що ЦЕ ЦІКАВО!!!!!

























Комментариев нет:

Отправить комментарий