05.06.2023

          ОСТАННІЙ ДЗВОНИК 2023 

     Дев’ятий клас – це перехрестя.  Хтось сміливо зробить крок за поріг школи і продовжить освіту в коледжі, технікумі, ліцеї. Ну, а хтось повернеться в школу, продовжить навчання в десятому класі.

Отож, цей останній дзвоник для моїх дев'ятикласників особливий. І пройшов він по-особливому: і в класі, і під час відпочинку на природі.

Тому, хто продовжує навчання в 10 касі,  бажаю  гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

 Випускникам, бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій на рідній землі під мирним небом!

Нехай всі  ті побажання, що нагадала вам"ЦИГАНКА", обов'язково збудуться! А наші долоньки будуть символом дружби, взаєморозуміння та поваги.

Простягніть, діти, сонцю долоньки маленькі,
І візьміть в них проміння тепла й доброти.
Щоб душа була світла і добре серденько,
Щоб людиною справжньою в світі іти.


Висловлюю щиру подяку батькам за тісну співпрацю, за розуміння, підтримку!


Дякую педагогам ліцею, що підтримали акцію "ЗАМІСТЬ КВІТІВ - ДОПОМОГА ЗСУ", в рамках якої були придбані засоби від комарів для наших захисників та передані волонтерці Оксані Кумонок.

"Браво!"- батьківському комітету за чудову організацію дозвілля на природі.

А найбільше дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися та відпочивати! Все буде добре! Все буде Україна!

 



















Комментариев нет:

Отправить комментарий