27.02.2019

ЗУСТРІЧ З НЕЛІНИМ О.П.


21 лютого на базі Полтавського університету економіки і торгівлі Полтавським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського було проведено семінар-практикум «Нові підручники з математики для 11 класу як основа успішної реалізації вимог оновлених програм та підготовки учнів до ЗНО з математики». Учасників семінару привітали проректор з науково-методичної роботи Полтавського університету економіки і торгівлі Манжура Олександр Васильович та методист відділу природничо-математичних дисциплін ПОІППО ім. М.В. Остроградського Яловець Євген Олександрович. Для учителів, методистів, керівників методичних об’єднань з усіх куточків Полтавської області на семінарі висвітлювалися Неліним Євгеном Петровичем, професором кафедри математики Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, автором підручників і посібників з математики, наступні питання:
  1. Реалізація діяльнісного і компетентнісного підходів до навчання і підготовка учнів до ЗНО з математики, в процесі вивчення математики за підручниками рівня стандарту.
  2. Особливості реалізації діяльнісного і компетентнісного підходів в процесі вивчення геометрії  і підготовки учнів до розв’язування завдань ЗНО з геометрії (зокрема, підготовка до розв’язування і оформлення задачі 32 з розгорнутою відповіддю) за підручниками рівня стандарту та за підручниками геометрії профільного рівня.
  3. Особливості реалізації діяльнісного і компетентнісного підходів в процесі вивчення алгебри і початків аналізу і підготовки учнів до розв’язування завдань ЗНО з алгебри (зокрема, підготовка до розв’язування і оформлення задачі 31 та задачі 33 з параметром) за підручниками рівня стандарту та за підручниками алгебри і початків аналізу профільного рівня.

Комментариев нет:

Отправить комментарий