08.12.2020

 ЕКО-ТЕХНО 2021


 Як Ви гадаєте, чи може учень звичайної сільської школи вийти у фінал престижного міжнародного конкурсу?
 Нашій радості не було меж, коли побачили прізвища наших учнів серед фіналістів конкурсу Еко- Техно 2021  Захарченко Анну у секції " Математика" та  Шматка Євгена у секції " Енергетика".
На конкурсі «Техно-Україна 2021» цьогоріч було представлено близько 300 цікавих інноваційних розробок, до фіналу пройшли 100, в тому числі і проєкти наших ліцеїстів.
У рамках ІХ Фестивалю інноваційних проєктів «SikorskyChallenge 2020», спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України, два тижні у дистанційному режимі проходив Конкурс «Еко-Техно Україна 2021». Організатором частини «Техно-Україна 2021» традиційно, з 2009 року, є Фізико-технічний інститут КПІ ім. Ігоря Сікорського. Найталановитіші школярі з усіх куточків України  змагались за перемогу, а також за можливість представити свій проєкт на світовому фіналі Конкурсу ISEF в США в травні наступного, 2021 року. 
Новий формат проведення конкурсу (онлайн), захист свого проєкту 10 членам журі (кожному окремо), один із захистів- англійською мовою , постійне спілкування в телеграм-каналі всих учасників, кожний вечір- майстер класи від викладачів та студентів КПІ,  і так протягом двох тижнів. Ну хіба це не досвід? Як підсумок: " Таких талановитих дітей, ми б хотіли бачити студентами КПІ ім. Сікорського".  Перший крок у світле майбутнє є!!!
x
























































Комментариев нет:

Отправить комментарий